Persoonlijke & nuchtere aanpak

U vindt ons in Franeker. Onze Friese nuchterheid vertaalt zich door in onze producten en diensten.

Niemand zit te wachten op ingewikkelde pakketten die voordelig lijken, maar het niet zijn. En als er een probleem is moet dit gewoon snel worden opgelost. Een no-nonsense mentaliteit!

Als geen ander begrijpen wij dat uw online communicatie van groot belang is voor uw organisatie. Ons team van toegewijde medewerkers staat dan ook altijd voor u klaar per telefoon en e-mail. Ondanks alle digitale middelen blijft persoonlijk contact met onze klanten van groot belang.

ISNet in een notendop

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor domeinnaamregistratie, website-hosting en email. Voor ieder type organisatie bieden wij passende oplossingen tegen gunstige tarieven. Daarnaast leveren wij ook hosting- en opslagoplossingen voor specifieke vraagstukken. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste (maatwerk)oplossing voor bijvoorbeeld de hosting van uw webshop, webapplicatie, website met extreem veel traffic of intranet. Uiteraard leveren wij ook onderhoud op deze platformen. Veiligheid, betrouwbaarheid en toegankelijkheid zijn punten waarop wij ons dag in dag uit onderscheiden.

Enkele klanten waar wij al jaren voor werken.