Bij ISNet is hosting meer dan een parkeerplek voor data. Wij leveren hosting die websites helpt groeien.

Sinds het ontstaan van ISNet in 2004 hebben we een grote verscheidenheid aan klanten bediend. Zo bedienen we organisaties in zowel de publieke sector als in de commerciële sector. Onze diensten zijn samengesteld om een breed scala aan oplossingen te bieden. Soms passen oplossingen niet binnen de gestelde kaders. Voor deze unieke klanten bieden wij een oplossing op maat.

Mocht u een maatwerk-oplossing nodig hebben dan kunt u met ons contact opnemen middels het contactformulier en informeren naar de mogelijkheden.
Neem contact met ons opSnel opgeleverd

Uw aangevraagde VPS wordt op werkdagen binnen 24 uur na bestelling opgeleverd. U ontvangt een e-mail met alle gegevens van uw VPS zodra deze is opgezet door onze systeem specialisten.

Support van ervaren medewerkers

Bij ISNet krijgt u support van ervaren medewerkers. Wij streven ernaar om al uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. Ook garanderen wij een snelle en juiste aanpak van uw problemen.

Waarom kiezen voor ISNet?

 • Jarenlange ervaring

  Sinds 2005 helpen wij klanten met het vastleggen van hun eigen identiteit op het internet.
 • Eenvoudig beheer

  Beheer uw eigen domeinen in onze gebruiksvriendelijke Plesk 12 omgeving.
 • Populaire extensies

  Wij hebben een ruim aanbod in diverse populaire domeinextensies.
 • Wij zijn er voor u

  Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar middels het ticketsysteem en telefonisch tijdens kantooruren.

Uw VPS direct binnen 24 uur beschikbaar

High-end hardware

Wil u de beste performance ervaren voor uw webshop op webapplicatie? Dan bent u met een van onze VPS of Magento VPS pakketten helemaal klaar voor de toekomst. Wij zorgen er met man en macht voor dat uw VPS altijd bereikbaar is. Mede hierdoor maakt ISNet gebruik van high-end hardware waardoor wij een stabiele en snelle omgeving kunnen realiseren. Onze Virtual Private Servers staan binnen 24 uur voor u klaar. Door gebruik te maken van razendsnelle xeon-CPU’s die gebruik maken van SSD backed storage kunnen wij een uptime van 99,99% garanderen.

 • 99,99% uptime
 • Razendsnelle Xeon-CPU's
 • SSD Backed Storage
 • Distributed storage cluster
Alle rechten voorbehouden © 2016