Wat zeggen onze klanten over ISNet?

 • Bert

  "ISNet verzorgt de hosting van al onze websites naar alle tevredenheid. Een hele klus want onze zorggroep bestaat uit zo’n veertig onderdelen, elk met hun eigen website. Voor ons is het belangrijk dat de website van het ziekenhuis snel en toegankelijk is. Daarnaast kunnen duizenden collega’s dagelijks inloggen op het intranet voor medewerkers."


 • John

  "Als financiële instelling kunnen wij ons geen fouten permitteren. Onze online platformen hosten wij dan ook bij ISNet via een maatwerkoplossing. Internationel partners en klanten zijn afhankelijk van actuele gegevens die 24/7 beschikbaar moeten zijn. Daarom willen wij altijd ‘in de lucht’ zijn en ISNet maakt dat voor ons mogelijk"


 • Roos

  "Ons kwaliteitssysteem wordt volledig vormgegeven door een online applicatie. Dagelijks werken onze auditoren en andere gebruikers met het systeem, veelal op locatie. Hierdoor moet het systeem altijd en overal bereikbaar zijn. ISNet denkt uitstekend met ons mee om het systeem zo toegankelijk mogelijk te houden. Ook zorgen zij dat we voldoen aan kwaliteitsnormen zoals ISO27001 en NEN7510"


 • Paul

  "Meer dan vijftigduizend producten in onze webshop zorgen voor een omzet van ruim vijftien miljoen euro op jaarbasis. Een stabiele hostingpartij was voor ons vanzelfsprekend een vereiste. Die hebben wij gevonden in ISNet. Wij zijn dusdanig afhankelijk van ons online platform dat we het direct merken als de boel traag is of niet werkt. Het is dan fijn om een partner te hebben die kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak hanteert!"


Klanttevredenheid

Bij ISNet staat klanttevredenheid voorop. Wij zijn continue bezig om onze diensten en services te verbeteren. Wij streven ernaar om onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

Support van ervaren medewerkers

Bij ISNet krijgt u support van ervaren medewerkers. Wij streven ernaar om al uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. Ook garanderen wij een snelle en juiste aanpak van uw problemen.
Alle rechten voorbehouden © 2016