Welke extensies heeft ISNet te bieden?

Domeinregistratie

Bij ISNet bent u aan het juiste adres voor het registreren van een domeinnaam, al dan niet in combinatie met een hostingpakket. U hebt de keuze uit diverse nationale en internationale domeinextensies. Een domeinnaam is een visitekaartje en een hedendaags communicatiemiddel met uw bestaande of potentiële klanten. Al wie op het internet naar u opzoek is kan u dankzij uw domeinnaam vlot vinden en contacteren. Zoek het dus niet te ver en kies een naam die makkelijk te onthouden is.

domeinnaam registreren

Al onze extensies?


  • .nl

    .nl is de landextensie van Nederland. Iedereen kan een .nl domein registreren. Deze domeinextensie is zeer populair. Inmiddels zijn er al ruim 5,7 miljoen geregistreerd.


  • .com

    Het .com domein is wereldwijd de populairste meest gebruikte domein extensie. Deze extensie was officieel bedoeld als commerciële extensie.

.net

.net is een van de oudere top level domeinen. Deze extensie komt uit 1985. De extensie .net is een afkorting van "network".

.org

.org is oorspronkelijk bedoeld voor niet-commerciële organisaties. Tegenwoordig kan de .org extensie door iedereen worden geregistreerd. Ook is .org momenteeel één van de meest gebruikte domein extensies.

.info

.info is in 2000 geïntroduceerd om de druk van de extensie .com af te halen. De .info domeinextensie is voornamelijk bedoeld voor websites die als hoofddoel informatieverstrekking hebben.

.biz

De .biz extensie is een top level domein. Dit domein is voornamelijk bedoeld voor bedrijven. .biz is namelijk een fonetische afkorting van business.

.us

.us is een Amerikaanse domeinnaam. Deze domeinextensie is ook een top level domein. Registratie is mogelijk voor organisaties die gevestigd zijn in Amerika.

.be

.be is de landextensie van België. Sinds oktober 2016 zijn er al ruim 1,5 miljoen .be domeinnamen geregistreerd.

.de

.de is de landextensie van Duitsland. Deze extensie wordt vooral gebruikt door Duitse personen en bedrijven.

.dk

.dk is de landextensie van Denemarken. Denemarken behoort tot een van de landen met de meeste domeinregistraties per inwoner. Deze extensie is in 1987 opgericht.

.it

.it is de landextensie van Italië. Deze extensie wordt naast Italiaanse websites ook veel gebruikt door IT bedrijven.

.shop

.shop is een perfecte domein extensie voor bestaande en nieuwe webwinkels. Deze extensie is een van de populairste extensies die sinds 2013 zijn geïntroduceerd.

.at

.at is de landextensie van Oostenrijk. Deze extensie is zeer geschikt voor domeinen die inclusief .at een woord vormen. Denk bijvoorbeeld aan keukenappara.at.

.amsterdam

.amsterdam is het nieuwe domein van Amsterdam. Naast .nl en .frl is .amsterdam de derde Nederlandse domein extensie. Deze extensie is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die in amsterdam gevestigd zijn.

.ca

.ca is de landextensie van Canada. Om een .ca domein te registreren moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. U moet een Canadees adres en telefoonnummer hebben.

.cc

.cc is de landextensie van de Cocos eilanden. Tegenwoordig wordt .cc gepromoot als .com alternatief.

.cn

.cn is de landextensie van China. Deze extensie is de op 4 na populairste domein extensie wereldwijd.

.tv

Officieel is de .tv extentie de landextensie van de Polynesische eilandgroep Tuvala. Toch wordt deze extensie vaak geassocieerd met televisie. Vandaar dat deze extensie veel wordt gebruikt door televisiezenders.

.fr

.fr is de landextensie van Frankrijk. Een .fr domein is voor iedreen beschikbaar om te registreren. De houder van een .fr domein moet wel een adres binnen de Europese Unie hebben.

.frl

.frl is een echt Friese domein extensie en tevens ook de enige. Het is de eerste nieuwe top level domein naast de populaire .nl extensie. De .frl extensie is sinds februari 2015 beschikbaar.

.name

.name is één van de oudere top level domeinextensies. Sinds 2001 is het voor iedereen mogelijk om deze extensie te registreren.
Alle rechten voorbehouden © 2016